Gogosi cu budinca calda de ciocolata

de elena1988 in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 6425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 25 gr de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala si lamaie
  • 1 plic de praf de budinca de ciocolata
  • lapte
  •  zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu budinca calda de ciocolata:

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pun ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul. Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore.

Dupa ce a crescut se unge blatul de lucru cu ulei, se mai framanta putin si cu un disc rotund se fac cercuri medii. In mijlocul fiecarui cerc se face altul mai mic se mai lasa sa creasca pe blat 30 minute, eu am facut si rotunde fara a le mai face gaura in mijloc.

Se prajesc in baie de ulei fierbinte circa cateva secunde sau 1 minut. Se pun pe o farfurie cu servetele ca sa absoarba uleiul.

Se  prepara budinca dupa instructiunile de pe plic, se umplu aceste gogosi cu crema, apoi se dau prin zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu budinca calda de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Banana roll cake